[Het jeugdbestuur] [Trainers en afgevaardigden] [De scheidsrechters voor de jeugd]


21 november 2022, EHBO

Op maandag 21 november waren we eens zonder kinderen op stap... Trainers en begeleiders van de jeugdwerking volgden de EHBO infosessie te Bavegem, met dank aan het Rode Kruis. Deze handelde over reanimeren en defibrilleren. Aangezien wij zelf op onze club over een AED beschikken vinden we het ook belangrijk dat iedereen hier mee kan werken. Wij hopen uiteraard dit nooit te moeten gebruiken op onze club. Maar mocht het nodig zijn, dan zijn de kinderen en supporters in goede handen en zijn er toch altijd medewerkers die de eerste zorgen kunnen toedienen in afwachting van de gespecialiseerde medische diensten.6 november 2022, AA Gent - Club Brugge

Op zondag 6 november ging de hele U12 ploeg op pad om naar de wedstrjid AA Gent Ė Club Brugge te gaan kijken. Christophe Wulteputte, papa van een spelertje, regelde het hele gebeuren (vlag, tickets en zelfs parking), waarvoor onze dank.
Tijdens de wedstrijd trachtten we om als groep op tv te komen, wat ons ook is gelukt. Hiervoor hadden we onze nieuwe vlag bij van KSK Vlierzele.
Er werd luidruchtig gesupporterd door de AA Gent-supporters onder ons, voor diegenen die net ietsje meer sympathie voelden voor Club Brugge werd het een stille namiddag.
Naar het einde van de match werd de sfeer in de tribune wat grimmiger waardoor we zo goed als op de vlucht moesten. Gemaskerde Gent-supporters en geŁniformeerde agenten kwamen ter plaatse terwijl wij ons uit de voeten maakten om in de kantine van KSK Vlierzele nog iets te gaan drinken en mee te vieren met de 30 op 30 en periodetitel van onze eigen eerste ploeg. Het was een leuke dag en de kinderen hadden alvast wat te vertellen op school maandag...5 november 2022, De Sint

Op zaterdag 5 november kwam er hoog bezoek langs op KSK Vlierzele. Wij verwelkomden de Sint met 3 van zijn Pieten. Er werd voor alle spelertjes tot en met U12 een pakje voorzien. Gelukkig waren er dit jaar geen stoute kindjes en bijgevolg vloog er dus niemand in de zak...
Onze barman, Freddy, hield er wel zwarte kaken op na. De Sint stelde nog voor om de nacht van 10 op 11 november alle alarmen uit te schakelen zodat hij bij alle kindjes ook nog eens aan huis kan komen. Daarna zette hij zijn tocht verder.


14 oktober 2022, Night trail run

Op vrijdag 14 oktober deed onze U12 en U15 mee aan de night trail run, georganiseerd door de gemeente Sint-Lievens-Houtem met vertrek op het Hemelrijk. Aangezien er niet kon worden getraind door deze organisatie werd er voor het tweede jaar op rij deelgenomen met zoveel mogelijk spelers.
De opkomst bij onze spelers was groot en ook enkele sportieve ouders liepen mee als begeleider. Alle spelers liepen op een rustig maar mooi tempo de vijf kilometer uit, met behulp van fietslichtjes en pillampen, om de soms verraderlijke ondergrond op onze trage wegen te overleven.
Voor en na het lopen werd er uiteraard even tijd gemaakt om een balletje te trappen op het Hemelrijk en bij de ouders om een pintje te consumeren. Het was een sportieve, leuke en gezellige avond.9 oktober 2022, Supporteren voor onze eerste ploeg

Zondag 9 oktober 2022 werd voor 18 van onze jeugdspelertjes een topdag. Ze mochten oplopen met onze eerste ploeg om mee te helpen supporteren en ze zo aan een 18 op 18 te helpen tegen Schroevers Moorsel. En wat een sfeer hebben ze gebracht!
Er werd een hele wedstrijd gezongen en geroepen en ook de trommel zweeg niet gedurende de 90 minuten. Tijdens de rust werd snel een hotdog naar binnen gewerkt zodat ze er de tweede helft opnieuw tegenaan konden. Wie wou kreeg er nog een glittertattoo bovenop.
Het werd een dag om niet snel te vergeten en bovendien won de eerste ploeg ook nog eens de wedstrijd.
Hopelijk kunnen we dit nog een paar keer herhalen dit seizoen om het familiale karakter van onze club nog wat extra glans te geven.

klik hier voor meer foto's2 oktober 2022, Berenchallenge

Op zondag 2 oktober namen we met een delegatie van U15 deel aan de Berenchallenge, georganiseerd door de Gezinsbond VlieZL.
Hard labeur werd afgewisseld met de nodige rust en aanmoedigingen werden vergezeld van lachsalvo's.
Winnen deden we dan wel niet, maar met de olympische gedachte 'meedoen is belangrijker dan winnen' in ons achterhoofd werd het een hele leuke namiddag waarop we onze clubkleuren toonden op een activiteit buiten het voetbal.


klik hier de informatiebrochure

Het jeugdbestuur

Naam: Berckmoes Freddy - zie ook bestuur
Taak:
  • jeugdverantwoordelijke
  • kasbeheerder tombola jeugd

(foto Kristel Van Der Meulen)
Naam: Moerenhout Bart - zie ook bestuur
Taak:
  • algemeen jeugdcoŲrdinator

(foto Kristel Van Der Meulen)
Naam: De Vulder Geert - zie ook bestuur
Taak:
  • administratief medewerker
Trainers en afgevaardigden

  trainer afgevaardigde
U15
Hendrickx Wouter
(foto Kristel Van Der Meulen)

Aerts Maarten
U12
Ghysens Chris

Boelaert Karin
U9
Marteau DaniŽl
gsm 0479/59 26 88
Diploma

Verbraekel Stefan
U8 A
Moerenhout Bart

Van Der Meulen Johan


Van Den Bossche Steven
U8 B
Van Snick Julie

De Jonge Jeroen
U7
De Maseneire Martin

De Clercq Kristof
(foto Kristel Van Der Meulen)
De scheidsrechters voor de jeugd

wie interesse heeft om scheidsrechter te zijn bij de wedstrijden van de Duiveltjes, gelieve contact op te nemen met jeugdcoŲrdinator Moerenhout Bart. klik in het linkermenu op "Contacteer S.K. Vlierzele"

Naam: Stammeleer Wim
Naam: Van De Velde Jan
(foto Kristel Van Der Meulen)
Naam: Coppens Dirk
Naam: De Landsheer Michel
Naam: Dumont Alain
Freddy en Rene


Het Nieuwsblad, 9 juni 2012

Pano, 5 december 2012

Pano, 21 maart 2012

https://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/update-spelfiches-veldvoetbal-voor-het-nieuwe-seizoen